על הסדנה

סדנת בריאות ברוח הרמב"ם | הנושאים שילמדו

ההגות והמסרים של הרמב"ם
עקרונות אכילה לפי ערכים גליקמיים
המלצות לתפריט מאוזן מקדם בריאות
הכרת מערכת העיכול
החשיבות של אכילה ולעיסת מזון איטית
עיתוי האכילה
הרכבי מזון מומלצים
כמויות מזון
חלבונים שהגוף מייצר שיסייעו בשמירה על בריאותינו ואכילה ארוחות קטנות
ירידה ושמירה על המשקל
דיאטה מאוזנת לעומת דיאטת כאסח
רדיקלים חופשיים / נוגדי חמצון
רעלים – סוגי הרעלים בגופינו, ניקוי רעלים
מושגים חשובים: קלוריה, צפיפות קלוריות, צפיפות תזונתית, זמינות ביולוגית
RMD
פעילות גופנית ככלי ריפוי
תזונה ANTI AGING – איך מונעים בריחת סידן, איך מונעים שחיקת סחוסים ורצועות

פרופיל שומני – היכרות ושיפור הפרופיל השומני:

לחץ דם, TG,LDL,VLDLHDL
החשיבות של בניית פרופיל שומני טוב
שמנים: אומגה 3 W3, אומגה 6 W6, שומן מהחי, שמנים בריאים, שמנים מזיקים

מערכת העצבים – סימפתטית והפרה סימפתטית
הדרכים והיתרונות להגברת הדומיננטיות של מערכת העצבים הפרה סימפתיטית

מקורות מזון חשובים: ביצים, בשר, דגים, קטניות, ירקות, ירקות עלים ירוקים

הכבד – הכרת תפקידי הכבד ואמצעים לשמירה ותמיכה בו.

פעילות גופנית ככלי ריפוי.

כל טוב,             
שולמית יוחננוב

התחילו כאן. מלאו פרטיכם ואצור איתכם קשר בהקדם האפשרי. ללא התחייבות

Please leave this field empty.